Zárszerviz, zárszerelő – Balaton

Balatoni zárszervizek a nyári szezonban!

Siófok
Balatonszéplak
Zamárdi
Szántód
Balatonföldvár
Balatonszárszó
Balatonszemes
Balatonlelle
Balatonboglár
Fonyód
Alsóbélatelep
Balatonkeresztúr
Balatonmáriafürdő
Balatonberény
Balatonszentgyörgy
Fenékpuszta
Keszthely
Gyenesdiás
Vonyarcvashegy
Balatonederics
Szigliget
Badacsony
Ábrahámhegy
Révfülöp
Balatonszepezd
Zánka
Balatonakali
Fövenyes
Balatonudvari
Aszófő
Tihany
Balatonfüred
Csopak
Alsóörs
Káptalanfüred
Balatonalmádi
Balatonfűzfő
Balatonkenese
Balatonakarattya
Balatonvilágos
Sóstó
Tapolca
Veszprém
Polgárdi

Hívjon most! Hívjon éjjel nappal, vagy kérjen visszahívást munkatársunktól!
A Balaton  helységeiben a  nyári szezon alatt zárszerviz ügyeletet tartanak munkatársaink és partnereink.

24 órás Call Center:

Szolgáltatásaink Budapest összes kerületében és az Ország minden megyéjében, a nyári szezonban a Balaton körül kiemelten elérhetők. Hívja ügyfélszolgálatunk, vagy kérje ingyenes visszahívásunk az év bármely napján, a nap bármely órájában. 24 órás Call Centerünkben nem géppel kell beszélgetnie.
Kollégánk a lehető legrövidebb idő alatt a helyszínre érkezik és mobil műhelyünkből azonnal megkezdi a hiba elhárítását, vagy a helyszíni felmérés és az igányek alapján árajánlatot ad az elvégzendő munkáról.

 

Sűrgősségi szolgáltatás:

Kollégánk a lehető legrövidebb idő alatt a helyszínre érkezik és mobil műhelyünkből azonnal megkezdi a hiba elhárítását. Kollégáink a legmodernebb eszközökkel felszerelve állnak az Ön rendelkezésére. A legtöbb hibát képesek a helyszínen elhárítani, de ha nagyobb lélgzetű munkáról van szó, akkor sem esnek kétségbe.
Zárjavítás, zárnyitás, zárás, villanyszerelés, autómentés, gáz, víz, szerelés, duguláselhárítás bármikor elvégezhető azonnali, helyszíni munkában vállaljuk.

Lakossági / közületi szolgáltatások:

Közületeknek és a lakosságnak egyaránt biztosítjuk szolgáltatásainkat. Lehet alkalmi munkáról szó, de lehet hosszútávú együttműködés is. Minden esetben egyedi árajánlattal, korrekt ügyintézéssel, gyors és szakszerű „Profi” munkavégzéssel állunk megbízóink rendelkezésére. Irodaházak, társasházak, lakótömbök, ipari létesítmények ugyan úgy megrendelőink, mint a magánszemélyek. Hívja központunk és állunk rendelkezésére.

Komplett kivitelezés:

Komlett rendszerek tervezése, kiépítése, nagyobb lélegzetű munkák professzionális kivitelezése rövid határidővel, kedvező anyagi konstrukciókkal. Riasztó rendszerek, kaputelefonok, beléptető rendszerek, lakatos munkák épületek szakipari munkálatai, villanyszerelés, gázszerelés, vízszerelés,  a tervezéstől az átadásig. A helyszíni felmérés és az igények alapján árajánlatot adunk az elvégzendő munkáról.

Gyorsszerviz szolgáltatásokat és komplett kivitelezési munkákat kínálunk az alábbi területeken:
ZárszervizAutózárRiasztókMegfigyelőkBeléptetőkKaputelefonokLakatosmunkákVízszerelés,
GázszerelésDuguláselhárításAutómentésVillanyszerelés