Zárszerelési munkából, autószállítás is létrejött.

Egyik zárszerelőnket pénteken este kihívta egy úr egy betörés utáni helyreállítási munkára. A lakás tulajdonosa nagyon rossz idegállapotba került az összes pénzét és ékszerét elvitték a betörök. A zár feltörésével jutottak be a lakásba.

Szerencsére az ajtó maga és az ajtó félfa sem sérült meg. Így kollégánk tudott segíteni, hogy az ajtót éjszakára be tudja zárni. Szerelőnk egy méretben oda való zárbetétet tett be az ajtóba. Tanácsaival sokat segített ügyfélnek abban, hogy a továbbiakban lehetőleg ne tudjanak bejutni illetéktelen személyek a lakásba. Azt tanácsolta a hölgynek, hogy egy jobb minöségű fúrás és törés védett csak kártyával másolható zárbetétet rendeljen meg a Multisecurity Kft. -nél. Ügyfelünk kevés gondolkodási időt kért. Át kellett gondolnia a pillanatnyi anyagi helyzetét. Másnap jelentkezett diszpécserünknél, megköszönte, hogy ennyire segítségére voltunk a bajban. Megrendelte a szerelő által javasolt zárbetétet, és kérte, ha lehet ugyan az a zárszerelő menjen vissza mert emberileg és szakmailag is nagyon meg volt vele elégedve. A diszpécser azonnal tájékoztatta erről a zárszerelőt, aki intézkedett a nagykereskedésben és megrendelte a kért zárbetétet. A nagykereskedésben félre tették szerelőnknek a kért zárbetétet, amit kollégánk másnap át tudott venni és így az időpont egyeztetés is létrejött.

Az úr aki ügyfelünknek segített a betörés utáni teendőkben, jelentkezett nálunk mert a helyszínen hallotta szerelőnktől, hogy egyéb szakmákban is segítséget tudunk nyújtani. Kérdezte diszpécserünktől, hogy esetleg autószállításban rendelkezésére tudunk e állni. Németországból fog érkezni számára egy műszakilag tökéletes állapotban lévő Ford Mondeo, ami Szekszárdra érkezik transzporterrel, ott központilag lerakják a gépjárművet, onnan a tulajdonosnak kell elszállítania. Mivel a magyarországi papírjait az ügyfél csak Budapesten fogja tudni intézni, ezért árajánlatot kért a szállítás összegéröl. Megbeszéltük ügyféllel, hogy amikor neki szüksége lesz a szállításra akkor megkeres minket és mindenben a rendelkezésére tudunk állni. Ügyfél nagyon köszönte az elözö napi segítségünket is amit az ismerősének nyújtottunk és az autószállítással kapcsolatos lehetőséget is. Említettük még neki, hogy ezeken a szolgáltatásokon felül, még víz, gáz, fűtés, dugulás, csőtőrés, villanyszerelés szakmákban is tudunk segíteni. Ajánlani fog minket az ismerősei körében, teljes megelégedését nyilvánította felénk.

Ha önnek is szüksége lenne a gyorsszervíz szolgáltatásunkra, hívja NonStop ügyeletünket!
06 1 580 5800