Zárnyitás, ajtónyitás – Budapest

Zárnyitás, ajtónyitás Budapesten

Zárnyitás, ajtónyitás szolgáltatásunk Budapest minden kerületében biztosítjuk.

I. ker. – Budai Vár
II. ker. – Pesthidegkút
III. ker. – Óbuda
IV. ker. – Újpest
V. ker. – Lipótváros
VI. ker. – Terézváros
VII. ker. – Erzsébetváros
VIII. ker. – Józsefváros
IX. ker. – Ferencváros
X. ker. – Kőbánya
XI. ker. – Újbuda
XII. ker. – Hegyvidék

XIII. ker – Angyalföld
XIV. ker – Zugló
XV. ker. – Újpalota
XVI. ker. – Sashalom
XVII. ker. Rákosmente
XVIII. ker. – Lőrinc
XIX. ker. – Kispest
XX. ker. – Erzsébet
XXI. ker. – Csepel
XXII. ker.-Budafok, Tétény
XXIII. ker. – Soroksár

Door-Locks

Roncsolásmentes ajtónyitás

Elromlott zár, vagy elveszett kulcs esetén érdemes zárszerelőt hívni, mert ha betörik, vagy felfeszítik az ajtót, akkor sokkal nagyobb lehet a kár, min amennyit egy profi szerelőnek kifizetne, hogy roncsolás mentesen nyissa ki az ajtót. Természetesen itt nem a zár roncsolására kell gondolni, mert az előfordulhat, hogy elkerülhetetlen, de az ajtó épségben megmarad.  Zártól függően lehet, hogy csak a zárbetétet kell kicserélni és már nyitható is az ajtó egy új kulcskészlettel.

Zárnyitás nonstop ügyeletben

Nálunk nincs hétvége, nincs munkaszüneti nap, nincs éjszakai felár. NonStop dolgozunk, éjjel nappal állunk a rendelkezésére az év 365 napján. Hívja ügyfélszolgálatunk, és a lehető legrövidebb idő alatt a helyszínre érünk, hogy ajtót nyissunk Önnek.

Magasan képzett zárszakértők

Szakembereink évtizedek óta dolgoznak a szakmában. Felkészült zárszakértők, akik minden problémára megoldást találnak. Ügyeleti autónk jól felszerelt mobil műhelyt jelent amivel a legtöbb hibát a helyszínen tudják javítani.

Gyorsaság, szakértelem  és diszkréció

A mai világban mi azzal igyekszünk a előnybe kerülni a konkurens cégekkel szemben, hogy gyorsan, magas szakértelemmel és megbízhatóan dolgozunk. Tapasztalatunk alapján ez kifizetődő üzletpolitika, mert szájról szájra terjedő reklám a legjobb és úgy tűnik, hogy ügyfeleink elégedettek a szolgáltatásainkkal. Kézről kézre adják a telefonszámunkat. Köszönjük nekik.

Reméljük, hogy ritkán lesz ránk szüksége, de akkor minket hív és tudunk Önnek segíteni.