Segítség visszafolyik a víz! – Duguláselhárítás

A mai napon zuhanyzás közben vettem észre, hogy a rendes működés helyett visszafolyik a víz a lefolyóból. Igyekeztem lemosni, minél hamarabb befejezni a zuhanyzást, hogy lehetőleg ne folyjon ki a zuhanytálcámból a felgyülemlett víz, sikerült is. Mikor kiszálltam a fülkéből akkor vettem észre, hogy a zuhany melletti csap lefolyójából is jön fel a víz. Ennek a fele sem tréfa, a végén még elázik a lakás!

Azonnal a neten kerestem egy elérhetőséget, hogy minél hamarabb érkezzen hozzám ki szerelő. A Multisecurity Kft-nél vették fel a telefont. Tájékoztattak, hogy tudnak nekem duguláselhárítót küldeni de a szerelő felvenné velem közvetlenül a kapcsolatot , mert vannak kérdései a dugulásunkkal kapcsolatban, illetve tőle tudok tájékoztatást kapni a várható érkezéséről és a piszkos anyagiakról is. Alig telt el pár perc amikor egy nagyon udvarias telefont kaptam egy vízszerelőtől. Néhány kérdés után jelezte, hogy kb. egy óra múlva fog tudni hozzám kijönni, hogy a telefonban elmondottak alapján el tudja hárítani a hibát, és megadott egy számomra elfogadható irányárat.

Segítség visszafolyik a víz! – Duguláselhárítás

Kissé bizalmatlan voltam, de mivel korrektúl az történt eddig amit megígértek, így bizalommal fogadtam a szakembert, aki az előre jelzett időpontban meg is jelent. Gyorsan megmutattam, hogy hol jelentkezik a dugulás. Rövid vizsgálódás után megtalálta mi okozza a hibát. A meglepetés ekkor következett. Jelezte a szerelő, hogy pontosítani szeretné az előre megbeszélt árat. Ekkor azt gondoltam, hogy most leszek bajban, nem is biztos, hogy lesz nálam elég pénz… Ahelyett amire számítottam, hogy magasabb összeget mond, azt mondta, hogy nincs akkora baj mint amire először gondolt és egy lényegesen kedvezőbb összeget mondott az eredeti ajánlatánál.
Mint kiderült a csapom és a zuhany lefolyóját elvezető kis vezeték volt eltömődve vélhetően a hajmosáskor elhullott hajszálaktól, amit nagyon gyorsan tudott tisztítani, így hamar lefolyt a víz. A szerelő javaslatot tett arra, hogy használjak a lefolyóba helyezhető szűrőt, mert akkor a jövőben elkerülhetem ezt a problémát. Megköszöntem és igyekeztem én is hamar kifizetni a jól elvégzett munkát. Minden tekintetben csak az elégedettségemet és a hálámat tudom kifejezni a magas színvonalú szolgáltatásért.

Kemenes Júlia

Ha önnek is szüksége lenne a gyorsszervíz szolgáltatásunkra, hívja NonStop ügyeletünket!
06 1 580 5800