Pest megye

Hívjon most! Hívjon éjjel nappal, vagy kérjen visszahívást munkatársunktól!
Pest megye  helységeiben minden szolgáltatásunk elérhető!

Aszód,
Budaörs,
Cegléd,
Dabas,
Dunakeszi,
Érd,
Gödöllő,
Gyál,
Monor,
Nagykáta,
Pilisvörösvár,
Ráckeve,
Szentendre,
Szob,
 
Vác,
Veresegyház
Szigetszentmiklós
Vecsés
Dunaharaszti
Fót
Göd
Pomáz
Diósd
Gyömrő
Budakalász
Pécel
Szigethalom
Törökbálint
 
Budakeszi
Maglód
Nagytarcsa
Tököl
Ócsa
Biatorbágy
Halásztelek
Dunavarsány
Nagymaros
Visegrád
Sződ
Kismaros
Taksony
Leányfalú
Dunabogdány
Solymár
Pilisszentkereszt
Páty
Üröm
Ecser
Csömör
Kerepes
Mogyoród
Nagykőrös
Abony
Albertirsa
Isaszeg
Pilis

Gyorsszerviz szolgáltatásokat és komplett kivitelezési munkákat kínálunk az alábbi területeken:
ZárszervizAutózárRiasztókMegfigyelőkBeléptetőkKaputelefonokLakatosmunkákVízszerelés,
GázszerelésDuguláselhárításAutómentésVillanyszerelés

 

24 órás Call Center:

Szolgáltatásaink Budapest összes kerületében és az Ország minden megyéjében elérhetők. Hívja ügyfélszolgálatunk, vagy kérje ingyenes visszahívásunk az év bármely napján, a nap bármely órájában. 24 órás Call Centerünkben nem géppel kell beszélgetnie.
Kollégánk a lehető legrövidebb idő alatt a helyszínre érkezik és mobil műhelyünkből azonnal megkezdi a hiba elhárítását, vagy a helyszíni felmérés és az igányek alapján árajánlatot ad az elvégzendő munkáról.

 

Sűrgősségi szolgáltatás:

Kollégánk a lehető legrövidebb idő alatt a helyszínre érkezik és mobil műhelyünkből azonnal megkezdi a hiba elhárítását. Kollégáink a legmodernebb eszközökkel felszerelve állnak az Ön rendelkezésére. A legtöbb hibát képesek a helyszínen elhárítani, de ha nagyobb lélgzetű munkáról van szó, akkor sem esnek kétségbe.
Zárjavítás, zárnyitás, zárás, villanyszerelés, autómentés, gáz, víz, szerelés, duguláselhárítás bármikor elvégezhető azonnali, helyszíni munkában vállaljuk.

 

Lakossági / közületi szolgáltatások:

Közületeknek és a lakosságnak egyaránt biztosítjuk szolgáltatásainkat. Lehet alkalmi munkáról szó, de lehet hosszútávú együttműködés is. Minden esetben egyedi árajánlattal, korrekt ügyintézéssel, gyors és szakszerű “Profi” munkavégzéssel állunk megbízóink rendelkezésére. Irodaházak, társasházak, lakótömbök, ipari létesítmények ugyan úgy megrendelőink, mint a magánszemélyek. Hívja központunk és állunk rendelkezésére.

 

Komplett kivitelezés:

Komlett rendszerek tervezése, kiépítése, nagyobb lélegzetű munkák professzionális kivitelezése rövid határidővel, kedvező anyagi konstrukciókkal. Riasztó rendszerek, kaputelefonok, beléptető rendszerek, lakatos munkák épületek szakipari munkálatai, villanyszerelés, gázszerelés, vízszerelés,  a tervezéstől az átadásig. A helyszíni felmérés és az igények alapján árajánlatot adunk az elvégzendő munkáról.