Lakatos munkák a lakásban és a kertben

Napi szinten bízzák meg cégünket ügyfeleink szerkezeti lakatos szakmához kapcsolódó feladatokkal.

A Dunaharasztiban élő kétgyermekes család nem régiben vásárolta a kertes családi házat. A kétszintes ház szépen karban volt tartva az előző tulajdonosok által is, de az új tulajdonosok azért némi módosítást szerettek volna. Mivel a gyerekek 5 és 7 évesek, a lépcsőkorlát mellé rácsot rendeltek, a gyerekek biztonsága érdekében.

Tavasz közeledtével egy kerti hinta ötlete is felmerült a szülőkben, sőt egy hintaágyat is szeretnének terveztetni-készíttetni lakatos szakemberünkkel.

A meglévő tűzrakóhely mellé egy eső ellen védő szaletlit szeretnének, de nem a készen kapható gyenge minőségű pavilonra gondoltak. Katalógusokat böngészve találtak is egyet, ami tökéletesen elnyerte a tetszésüket. Megbeszélték munkatársunkkal, ha tudja vállalni egy hasonló elkészítését, akkor csináljon számukra egy árkalkulációt.
Ez már folyamatban van, plusz kérésük csak az volt, hogy futórózsa számára is legyen kialakítva valami kapaszkodó lehetőség.

Az épület hátsó részére nyílik az egyik fürdőszobának és a WC-nek a kisméretű ablaka. Ezekre biztonsági okokból biztonsági rácsot szeretnének csináltatni. Ez előírás ahhoz, hogy a biztosító szerződést kössön a családdal.

A következő beruházás a családnak a fém garázskapu felújítása lesz. A meglévő zárakat kicseréltetnék és még egy plusz lehetőséget szeretnének felszereltetni, mert némi bútort, egyebeket tárolnak ott, aminek még nincs helye a lakásban.

Hosszútávú tervei között szerepel a fém kerítés és a kovácsoltvas motívumokból álló egy illetve kétszárnyú kerti kapu felújítása, a zsanérok megerősítése is.

Ezeket a munkálatokat mind a mi cégünkkel csináltatja ügyfél, ezért az árak eléggé kedvezően alakulnak számára. Mivel dolgozóink minden szempontból minőségi munkákat adnak ki a kezükből, visszatérő ügyfeleink szívesen ajánlanak minket barátaiknak.

Ebben az esetben is ez történt, már jelentkezett egy házaspár cégünknél Alsónémediből, akiknek ez a család ajánlott minket.

Mindent elkövet a Multi Security Gyorsszolgálat, hogy hasonló megelégedettséggel záruljanak az ott végzett munkák is.

Ha önnek is szüksége lenne a gyorsszervíz szolgáltatásunkra, hívja NonStop ügyeletünket!
06 1 580 5800