Klíma karbantartás!

Most az Ön egészségéről van szó!

Tudta, hogy a légkondícionáló berendezéseket egy évben legalább kétszer – tavasszal és ősszel – ajánlatos egy általános karbantartási céllal átvizsgálni?

Egyre melegebbek a napok és hamarosan szükség lehet a klíma használatára.
Szakembereink készséggel állnak a rendelkezésére és előzetes időpont egyeztetés után az önnek legalkalmasabb időpontban keresik fel, hogy elvégezzék a szükséges karbantartási munkát.
A légkondícionáló berendezések szűrőrendszerét érdemes évente legalább egyszer tisztítani, vagy cserélni, hiszen ez a kibocsátott levegő minőségét és a készülék hatásfokát egyaránt befolyásolja.

Mi egyszerre gondolunk a pénztárcájára és az egészségére.

Üzemeltetési kötlségek – hatásfok:

Egy rosszul beállított, hibásan működő, vagy elkoszolódott berendezés, karbantartási munkája bőven megtérül a használatkor, hiszen ha nagyobb hatásfokkal üzemel, akkor kevesebbet is fogyaszt ami kevesebb üzemeltetési költséget is jelent.

Szűrőtisztítás, szűrőcsere:

Egy elhasznált, szennyezett légszűrő sokszor nagyobb kárt okozhat, mint gondolná. Az összegyűjtött szennyeződésen minden használatkor azt a levegőt fújjuk keresztül amit utána belélegzünk. Ha a szűrő megfelelően működik, akkor kiszűri a levegő szennyezettséget, de ha elhasználódott, akkor az ellenkező hatást érjük el vele.

Gázszivárgás, mechanikai átvizsgálás:

A légkondícionáló berendezés lelke a gáz amivel üzembehelyezéskor feltöltötték. Használat közben természetes, hogy a kötések, csavarok meglazulnak, ezeket utána kell húzni, mert ha a gáz szivárogni kezd, akkor az súlyos tízezreket jelenthet üzemelési költségben. Ne utólag derüljön ki, hogy jobb és olcsóbb lett volna szakembert hívni a használat előtt.

Tavaszi klíma akció!

Ha most rendeli meg a karbantartási munkát, akkor a munkadíj 20%-át elengedjük. Gondoljon előre a nyárra!

Ha önnek is szüksége lenne a gyorsszervíz szolgáltatásunkra, hívja NonStop ügyeletünket!
06 1 580 5800