Hevederzár, biztonsági zár – Herceghalom

Hevederzár, biztonsági zár – Herceghalom

Szolgáltatásunk Pest megye minden településén biztosítjuk.

24-hour-locksmith-service

Zárszerelők több évtizedes tapasztalattal

Zárszerelőink több évtizedes tapasztalatot szereztek a zárszerelés területén. Nem nagyon tudunk olyan zárat mutatni nekik amivel ne találkoztak volna. Bármilyen típusú zárat nyitnak, zárnak, szerelnek.

Mobil szerelőautók

A magas szakmai felkészültség mellett legalább ilyen magas szintre tettük a technikai felkészültségünket is. Professzionálisan felszerelt  szervizautónkkal a legtöbb háztartásban felmerülő problémát a helyszínen tudjuk orvosolni, javítani.

24 órás gyorsszolgálat

Zárszerelőink az év minden napján, a nap minden órájában várjaák a hívását. A lehető legrövidebb idő alatt a helyszínre sietünk, hogy a zár cseréje, vagy szerelése Önnek minél kisebb problémát jelentsen. Nálunk nincs kiemelt időszak, nincs ünnepnapi, hétvégi, vagy éjszakai felár. 24 órában 365 napon keresztül ügyeletben vagyunk. Hívja ügyfélszolgálatunk és egyeztesse az időpontot, címet, megoldandó problémát.

Hevederzár szerelés azonnal

Budapesten és Pest megyében azonnali kiszállással vállaljuk a hevederzárak felszerelését, cseréjét.
Biztonsági zár minden ajtótípusra. Különböző hevederzárak közül választhat.

Roncsolásmentes zárnyitás, ajtónyitás

A legtöbb zárnál elég a zárbetétet nyitni. Ezt speciális szerszámokkal végezzük. Ezt követően cseréljük a zárbetétet és egy új kulcskészletet adunk át Önnek.  Ritka, ha a teljes zárat ki kell bontani, de ez esetben is a legfontosabb, hogy a a zártartó, legyen az ajtó, ablak, fiók, vagy szekrény, ne roncsolódjon.

Betörés utáni helyreállítás

A betörő nem ügyel a zár, vagy a nyílászáró épségére. A legtöbb betörés roncsolással jár. Ezek javítására, eltüntetésére különböző módszereink vannak amelyeket egyeztetjük Önnel.