Emeleti lakás hevederzár szerelése

Tegnapi napon a szüleim szomszédaihoz betörtek. A szüleim kétségbeesetten hívtak fel, hogy valamit csináljak mert félnek, hogy mi lesz ha hozzájuk is megpróbálnak betörni. Sajnos az utóbbi időben elég gyakori a betörések száma, így nagyon is jogosnak éreztem a félelmüket. Mivel és nem nagyon értek ezekhez a dolgokhoz, kerestem egy céget az interneten akik biztonságtechnikával foglalkoznak. A megadott telefonszámon nagyon készségesen álltak a problémámhoz, azt javasolta a telefonos diszpécser, hogy az egyik szakemberük felmérné a szüleim lakásának ajtaját mert a látottak alapján egészen biztosan fognak tudni segíteni és ezzel növelni szüleim biztonságérzetét is. Meg is állapodtunk és gyorsan egyeztettünk egy időpontot a felmérésre. Elég rugalmasak voltak és már aznapra sikerült is olyan időpontot találni, hogy én is oda érhessek a munkahelyemről.

A szerelő a megbeszélt időpontban felkeresett. Gyorsan megnyugtatott, hogy mivel a lakás a 6. emeleten van így kicsi az esélye annak hogy az erkély vagy az ablakok felől érkezhetne ilyen kísérlet, így annak megerősítését nem találta szükségesnek. A bejárati ajtó bizonyult neki kicsit gyengécskének. Megállapította, hogy annak ellenére, hogy öregecske az ajtó elég jó állapotban van ahhoz, hogy érdemes legyen egy masszív hevederzárral megerősíteni. Tájékoztatása szerint a betörőket nagy százalékban elriasztja a heveder látványa is, mert nehéz azokat kinyitni. Persze a következő kérdésem a piszkos anyagiakra terelődött. Az szerelő számomra elfogadható ajánlatot tett és mindjárt azt is hozzá tette, hogy természetesen ez a heveder a MABISZ által elfogadott minősítéssel rendelkezik és holnapi napon már fel is tudja nekünk szerelni.

Kapva kaptam az alkalmon mert a szüleim nagyon aggódtak. Ekkor elköszöntünk egymástól. A kisördög nem aludt el bennem és telefonon felkerestem még néhány szervizet. Azok közül akiket elértem egyáltalán egy sem tudta garantálni a mai napra a felmérést és a szerelést is csak egy hét múlva tudták vállalni. Itt szeretném megjegyezni, hogy árban is ez volt a legkedvezőbb ajánlat. Alig vártam a másnapot. Anyukám a megbeszélt időpont előtt hívott, mert a szerelő felhívta és korábban tudott így a címre jönni és nekilátott a szerelésnek. Mire én átértem anyukámékhoz addigra pont készen is lett a szereléssel.
Köszönetemet szeretném kifejezni a cégüknek és a munkatársaiknak, hogy ennyire empatikusak, segítőkészek, rugalmasak. Gratulálok a sikeres működésükhöz.

Tisztelettel:
Baranyai Olga

Ha önnek is szüksége lenne a gyorsszervíz szolgáltatásunkra, hívja NonStop ügyeletünket!
06 1 580 5800