Elfagyott a kerti csapom

Ezt a levelet azért írtam meg, hogy más ne járjon így. Bár ha utólag belegondolok akkor örülök mert rátaláltam egy nagyszerű cégre.
Kezdem az elején. Van nekünk egy hétvégi házunk a várostól kicsit messzebb ha pihenni vágyunk akkor itt teszük meg. Évszaktól függetlenül.

Az idei nyár és ősz kicsit pörgősebbre sikeredett, ezért is fordulhatott elő, hogy a hideg beállta előtt elfelejtettük a csapokat levízteleníteni. Természetesen a legrosszabbkor történt a baj, vagyis a megdöbbenés, hogy mi történt.

Egy napon gondoltunk egyet, hogy lemegyünk a gyerekekkel ha már olyan szép ídő lett, amikor leértünk akkor tapasztaltuk, hogy a ház fala teljesen vízes és kerti csapnál is valami baj van. Feltehetően csőtörésünk lehetett. Ekkor keresgélni kezdtünk mert hát megoldás kellett de sürgősen. Így találtunk rá a Multisecurity Gyorsszolgálattal, akikkel felvettük a kapcsolatot.

Nagyon segítőkészek voltak és jelezték, hogy rövid időn belül hívni fog minket a vízszerelő kolléga aki segíteni tud majd. Ez tényleg meg is történt, az úr, aki hívott nagyon segítőkész volt és még aznap rövid időn belül ott is volt.

Első meglátásra a gond nem volt kicsi, De mindenről tájékoztatott a szerelő, elsősorban az udvart kellett felásni mert a rendszerben lévő víz megfagyása miatt a cső is szétrepedhetett. Azt mondta, hogy pontosabbat a feltárás után tud mondani. Miután megbeszélték a férjemmel neki is állt a munkának.

Sikerült megtalálni a hibát ami szerencsére nem volt akkora mint gondoltuk. Látszott, hogy a kolléga felkészült. Kicserélte a sérült csövezetéket és az elfagyott kerti csapott is. Nagyon hálás vagyok, hogy rátaláltam a cégükre.

A javítás után az szakember nem tétovázott teljesen természetes volt neki, hogy a gödröt amit ásott a hiba elhárításához vissza is temesse. Ezután már csak azon csodálkoztam el nagyon, amikor a férjem mondta mennyit fizetett a szakembernek. Na nem azért mert drága volt hanem épp ellenkezőleg. Bevallom én sokkal többre számítottam. Minden kedves ismerősömnek ajánlani fogom Önöket. Nagyon meg vagyok elégedve.

Még egyszer nagyon köszönjük a segítséget!
Tisztelettel:
Szabó Gábor

Ha önnek is szüksége lenne a gyorsszervíz szolgáltatásunkra, hívja NonStop ügyeletünket!
06 1 580 5800