Egész évben az Ön szolgáltatában

Az év 365 napján, 24 órában áll ügyfeleink rendelkezésére. Budapest 50 kilométeres körzetén belül tudunk címekre menni. Több nagyvárosban és vonzáskörében is, különféle szakmákban vannak szakembereink.
Több éves tapasztalattal rendelkezünk, ezért fel tudjuk mérni és fel tudunk készülni a nyári illetve téli igényekre.

Nyáron sokkal több hívás érkezik a Balaton, a Velencei-tó környékéről A sok látogatót fogadó turista központok, szállodák, hotelek recepciósai nagyrészt már ismerik a telefonszámunkat, elmentették, tudják,hogy minket bármikor hívhatnak.

Ezeken a területeken legtöbbször autónyitás miatt keresnek minket. A homokos partokon könnyen elveszik a lenge ruhák zsebébe tett autókulcs. Azt már nagyon nehéz megtalálni.
Az őszi hónapokban magára hagyott nyaraló zárbetétje-zárszerkezete hamarabb elromlik,ha nem használják napi szinten és nincs karbantartva.

Tavasszal a telkek-nyaralók téliesített vizesblokkjához szokták szakembereinket kihívni.
A megnövekedett turista forgalom mellett persze a szokásos,naponta előforduló feladatokat is ellátják munkatársaink országszerte.

Az őszi hónapokban, jellemzően az előrelátó emberek hívásai érkeznek. Ahol gázkazán, gázcirkó biztosítja a fűtést, meleg vizet és gondos gazdája van a háznak, jó előre megrendelik a szezon előtti karbantartást. Ekkor még várakozás nélkül, általában azonnal tudunk gázszerelőt küldeni. A gázszerelő kolléga átvizsgálja, kitisztítja a készüléket,felméri az esetleges hibákat. Abban az esetben, ha hibát talál azonnal kicseréli vagy megrendeli a megfelelő alkatrészt.

A konyhákban, fürdőszobákban, WC-kben bármikor, bárhol történhet dugulás és történik is elég sokszor. Ebben az esetben is – kevés település kivételével – megoldják a problémát dolgozóink.

Akár zárszerelés, gázszerelés, fűtés szerelés, villanyszerelési munkáról van szó, az általunk beépített alkatrészekre egy éves garanciát vállalunk. Minden esetben felhívjuk ügyfeleink figyelmét arra, hogy más szakmákban is tudunk segíteni, nem csak abban, amire aktuálisan kihívott.
Ha máskor probléma adódik és ismét minket választ, kedvezményt adunk a kiszállási és munkadíjból. Az érdeklődő ügyfeleink figyelmét felhívjuk arra is, ha regisztrál honlapunkon, alapvetően, már az első kiszállásnál is megkapja ezt a kedvezményt.

Ha önnek is szüksége lenne a gyorsszervíz szolgáltatásunkra, hívja NonStop ügyeletünket!
06 1 580 5800