Diszpécsereink 24 órában várják a hívását

Kicsit több, mint öt éve dolgozom a Diszpécserként. Az eltelt idő alatt sok emlékezetes telefonbeszélgetésem volt. Minden eset más, minden ügyféllel más módon kell foglalkozni, hogy meg legyenek elégedve cégünkkel. Érthető módon, amikor váratlan dolog történik az életünkben, mindnyájan másként reagálunk rá.Van, aki azonnal pánikba esik, van, aki kalandként fogja fel. Olyan is van, aki nem veszti el a humorát.
Erre jó példa, egy, a fürdőiről ismert kisvárosban történt eset.

Gőzfürdőben történt, hogy a fürdő előtt álló autóba bezárta a kulcsot a feleség. Legalábbis ő úgy gondolta. Természetesen a férj lett megbízva az ügyintézéssel. Hívott is minket, én pedig az Egri kollégát küldtem az esethez. Kb. fél órát ígért, hogy odaér. Ez rendben is volt, de ügyfél egy szál fürdőnadrágban volt és mezítláb. Az épületbe nem akart visszamenni, mert ott nem volt térerő, kollégát nem szerette volna várakoztatni két percig sem. Március közepe volt, kint 3-4 fok, bent az épületben kb. 40 fok.
Aztán mégis visszaóvakodott az épületbe, onnan kukucskált kifelé. Kolléga kinyitotta az autót, kiderült, a kulcs nincs az autóban.
Az úr igazán úriember volt, nyugtatta a feleségét: nem baj szívem, megtaláljuk valahol az épületben.
Összemosolyogtak a szerelőnkkel, kifizette az autónyitást és az ügyfél elment keresni az autókulcsot.

Azt az ügyfelet is valamennyire meg lehet nyugtatni, aki nagyon kétségbe esik. Nyugodt hangon biztosítani kell arról, hogy nem lesz semmi baj, mással is fordult már elő hasonló. Határozottan állíthatom – mert nálunk ez a gyakorlat – hogy munkatársunk rövid időn belül szakszerű segítséget fog nyújtani.
Persze nem egyszerű a dolog, ha például arra ér haza valaki, hogy áll a fürdőszobában a víz, mert a mosógép elromlott, amit működő állapotban hagyott ott reggel.
Ez persze nagy felelőtlenség, de ilyenkor azzal kezdem, hogy felhívom a figyelmét, hogy a biztosító általában megtéríti az összes kárát. Ez máris nyugtatólag hat, aztán a gyors segítség is sokat számít.

Ha önnek is szüksége lenne a gyorsszervíz szolgáltatásunkra, hívja NonStop ügyeletünket!
06 1 580 5800