Beragadt egy kislány – ajtónyitás azonnal

Engedjék meg, hogy e pár sorral is köszönetet tudjak mondani a cégüknek-nek, mivel a napokban történt otthoni kis incidensünk során hatalmas segítséget tudtak nekünk nyújtani az elromlott zár miatt fogságba esett gyermekünkön, és családunkon!A munkánkból adódóan sem én, sem feleségem nem tud rendszeresen otthon lenni a gyerkőccel, ezért nagyon gyakran a nagymamára vagyunk utalva, hogy amíg mi dolgozunk, ő legyen a gyermekkel.
Tegnap munka közben ért az a kellemetlen hívás a telefonomon, hogy 5 éves kislányom a mosdóban ragadt, hiába próbálkozik kijönni, nem tudja kinyitni az ajtót. Korából adódóan sajnos nagyon megijedt, hamar pánikhelyzet alakult ki. Nagyon rossz volt ezt hallani, gyors döntést kellett hoznom, hogy mit is tegyek.
Természetesen először rögtön autóba akartam ülni, hogy segíthessek, de rájöttem, egyáltalán nem értek az ajtókhoz, maximum rongálni tudtam volna otthon. Hatalmas szerencsém volt, mivel kollégám hamar tudta ajánlani a cégüket, mivel nekik is többször segítettek már villanyszerelésben, dugulásban, és zárszerelésben is, őnök szerelték fel neki a biztonsági heveder zárukat is.

Felhívtam önöket, és valóban rögtön felvette egy hölgy a telefont, és valóban a hívásomtól számítva 45 percen belül megérkezett egy zárszerelő a házunk elé. Én már tényleg felkészültem szinte mindenre, de mikor hazaértem, akkor láttam hogy sem az ajtó, sem a keret nem sérült, semmi sem látszódott abból, hogy itt egy szerelő járt, és történt bármi is. Lányom mosolyogva rohant felém mesélni mi történt vele, és a nagymama is boldogan mesélte milyen szerencsésen alakult végül baleset.
Az ajtó tényleg nem sérült sehol, és nyoma sem volt annak, hogy ezt egy szerelőnek kellett kinyitnia.

Sajnos elvileg a zárszerkezet belül szétugrott a kilincsnél valahol, ezért nem lehetett nyitni, de a szerelő ezen is segített, már tökéletesen működik az ajtónk. Örömmel tölt el bennünket, hogy van kire számítani a bajban, és valóban nagyon gyors, szakszerű, és profi segítséget kaptunk, abszolút versenyképes áron.
Hatalmas köszönet még egyszer, örök hálával tartozunk:

Vágner család

Ha önnek is szüksége lenne a gyorsszervíz szolgáltatásunkra, hívja NonStop ügyeletünket!
06 1 580 5800