Alapvetések

Néhány szó a biztonságról…

A biztonság ott kezdődik, hogy aggódunk szeretteinkért és minden jó és értékes dologért, ami körülvesz bennünket. Féltő gondoskodással próbálunk tenni azért, hogy a számunkra kedves személyek és tárgyak épségben legyenek és maradjanak. Az ember testi-lelki-szellemi méltóságának, az otthon nyugalmának, az életünket örömtelivé alakító eszközöknek a sérthetetlensége alapvető igény, egyúttal elvitathatatlan jog. Mégis nap mint nap ki vagyunk téve a bizonytalanságnak, sok esetben a félelemnek, mert nemcsak az idő „vasfoga” és a természet szélsőségei, hanem a káros emberi beavatkozások és szándékok is veszélyt jelenthetnek mindarra, amit egy élet munkájával próbálunk felépíteni és egyben tartani.

 

Biztonsági rendszerek

A Multi Security Kft. arra vállalkozott, hogy ezt a lehető legtermészetesebb vágyat a biztonság és a nyugalom iránt a maga eszközeivel, tapasztalataival, szakértelmével és felkészültségével segíthesse. Cégünk teljes körű szolgáltatást nyújt a biztonsági rendszerek kiépítése és megerősítése, a zárak javítása, illetve cseréje, valamint biztonsági zárak, hevederzárak felszerelése terén. Vállaljuk komplett biztonsági és védelmi rendszerek telepítését, karbantartását és garanciális javítását. Zárcsere, zárjavítás, zárnyitás, zárszerelés és minden egyéb lakatosmunka a nap 24 órájában bármikor kérhető és megvalósítható.

 

Ház körüli munkák – csőtörés, lefolyótisztítás

Az épületen belül és a ház körül adódó bármilyen más meghibásodás és kár – például csőtörés, csatorna- és lefolyódugulás, vízvezeték-problémák – kijavítását, illetve elhárítását a lehető leggyorsabban, legesztétikusabban, a legkevésbé drasztikus beavatkozás segítségével, minden esetben szakszerűen végezzük. A háztartásokban váratlanul elromló – vízzel, gázzal, árammal működtetett – rendszerek és szerkezetek precíz rendbe hozását Magyarország egész területén biztosítjuk.